Nieuws

Maak kans op geweldige asperge-prijzen!

Deze actie is helaas afgelopen.

Deze week was nog in het nieuws dat de asperges dit jaar iets langer op zich laten wachten door de relatief koude start van het aspergeseizoen. Het zal echter niet lang meer duren voor het witte goud overal te verkrijgen is en je kunt genieten van deze heerlijke groente. Nog wat kookinspiratie nodig? Wij geven maar liefst 15 kookboeken weg vol recepten met asperges. Eén iemand mag zelfs de kunst afkijken bij professionals: je maakt naast de kookboeken ook kans op een aspergediner voor twee plus twee toegangskaarten tot de Floriade in Venlo.


Wat moet je doen om kans te maken?

Je hoeft alleen maar deze vraag te beantwoorden:
Hoe kun je witte asperges thuis het beste nog een paar dagen bewaren?
A. In plastic tasje op het aanrecht
B. Ingerold in een natte theedoek onder in de groente la van de koelkast
C. In een bak met water

Stuur je antwoord op via het contactformulier op onze website. Kies voor de categorie ‘prijsvraag asperges’, vul je gegevens in en maak direct kans op één van deze geweldige prijzen.

De prijs

  • We verloten 15 kookboeken vol traditionele en unieke recepten met asperges;
  • Eén van de 15 winnaars ontvangt bovendien een extra prijs: twee toegangskaarten tot de Floriade in Venlo plus een heerlijk aspergediner bij een restaurant in de buurt van de Floriade, waar je een heerlijk menu met zeven kleine gerechtjes van asperges geserveerd krijgt.

Meedoen kan tot 24 mei 2012. De winnaars worden op basis van loting gekozen en worden in de nieuwsbrief van 25 mei 2012 bekend gemaakt. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. 

Deze actie is helaas afgelopen.