Nieuws

Maak kans op een jaar lang gratis Barilla pasta!

Helaas, deze actie is al voorbij.

Van spaghetti met gehaktballetjes en penne carbonara tot traditionele lasagne en een pastasalade met mozzarella; wie is er niet gek op pasta?! Doe mee met onderstaande actie en maak kans op een jaar lang GRATIS pasta van Barilla of één van de 10 Barilla pastapakketten.

Over Barilla
Barilla ken je misschien wel van de nachtblauwe verpakkingen in de supermarkt of tijdens vakanties in Italië. Het is het nummer 1 pastamerk in Bella Italia en afkomstig uit het wereldberoemde plaatsje Parma (bekend van de gelijknamige ham).

Niet alleen heeft Barilla een brede keuze aan pastasoorten (denk aan spaghetti, cannelloni, gnocchi, penne rigate, lasagne en ga zo maar door), ze blijven continu investeren in kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je pasta altijd goed lukt én smaakt. Erg fijn, zeker als je geen getrainde nonna om de hoek hebt wonen.

Doe mee met de actie en win

Helaas, deze actie is al voorbij. Winnaars worden persoonlijk benaderd via het ingevulde e-mailadres en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Op zoek naar de lekkerste pastarecepten? Klik dan hier!