Nieuws

Maak kans op een exotische fruitmand

Deze actie is afgelopen.

De vakanties zijn bijna allemaal afgelopen, het wordt alweer vroeger donker, de herfst- en wintercollecties hangen weer in de winkels, her en der zijn zelfs al wat verkleurde bladeren te ontdekken in de bomen. Betekent dit dat de zomer is afgelopen? Nee hoor, in de keuken kun je nog steeds genieten van het meest exotische seizoen!

Zomerse smaken
Heerlijke vruchten zoals passievruchten, mango en ananas doen je toch direct aan de zomer denken? En wat te denken van dat bijzondere drakenfruit, de pitahaya met haar vuurrode stekels? Baby maïs, sugar snaps, avocado en pittige pepers: reken maar dat ze de temperatuur laten stijgen. Al deze smaakmakers zijn gewoon in eigen land verkrijgbaar. Lees alles over de smaak van de zomer in ons online magazine.

Win en proef de exotische zomer
Wij zetten die heerlijke exotische producten in het zomerse zonnetje en geven drie prijspakketten vol smaak weg. De pakketten zitten vol exotische  fruitsoorten van Nature’s Pride: een bedrijf dat producten van de hoogste kwaliteit importeert en aanbiedt in Nederland op het moment dat de producten perfect rijp zijn volgens het EAT ME-concept. Je zult dus geen te harde avocado aantreffen of een beurse mango, maar smaakvolle, rijke, zomerse smaken die van jouw keuken een tropisch paradijs zullen maken.

Deze actie is afgelopen.