Nieuws

Live kerstadvies van 24Kitchen-chefs op Twitter

24Kitchen organiseert in samenwerking met Twitter het live 24Kitchen Kerstadvies. Van 14 tot en met 18 december kan iedereen die vragen heeft over de (voor)bereiding van het kerstdiner bij de ervaren 24Kitchen-chefs terecht. Dagelijks van 17.00-18.00 uur beantwoorden Miljuschka Witzenhausen, Estée Strooker, Hugo Kennis, Angélique Schmeinck en wijndeskundige Corria Houthuizen prangende vragen via Twitter om de kijkers een onbezorgde kerst te bezorgen.

Geen stress
Hoewel kerst voor velen symbool staat voor ontspanning en gezelligheid kan het ook voor de nodige stress zorgen. Feestvierders die geen idee hebben wat ze dit jaar op tafel moeten zetten of juist met plezier een vijf-gangendiner bereiden zijn bij 24Kitchen aan het juiste adres. Vragen kunnen nu al worden ingestuurd via #24Kerstadvies. Tijdens de ‘spreekuren’ van de chefs worden prangende kwesties op deskundige wijze in tekst of video uitgelegd. 
#24KerstadviesDoor je vraag te stellen via #24Kerstadvies komt het bij ons terecht. Insturen mag nu al! De volgende chefs zitten klaar om jouw kwesties live in video uit te leggen. 
Maandag: EstéeDinsdag: HugoWoensdag: MiljuschkaDonderdag: AngéliqueVrijdag: Corria
Stel je vragen via Twitter met #24Kerstadvies