Nieuws

Lekker en bewust eten met Pascale Naessens

Dit weekend geniet je op 24Kitchen van de De Pure Keuken van Pascale Naessens. Deze Vlaamse schone begon haar carrière als fotomodel, om vervolgens als presentatrice bij de Belgische televisie aan de slag te gaan. Tijdens haar modellentijd volgde ze vele diëten, met het bekende jojo-effect. Daarom leerde ze gezond te koken, zodat ze een duurzaam voedingspatroon leerde kennen. Succesvolle kookboeken en –programma’s zijn het resultaat. Wie beter dan deze ervaringsdeskundige kan jou helpen met een Frisse Start?

Dit zegt Pascale zelf over haar eetpatroon:
“Mijn manier van eten vertrekt niet vanuit wilskracht, maar vanuit de voeding zelf. Schakel over op natuurlijke voeding en je zult zien dat je anders begint te voelen en anders begint te denken. Dat je niet meer hunkert naar die industriële gemaksvoeding. Omdat je hersenen een constructieve relatie hebben met natuurlijke voeding, omdat je lichaam dat soort voeding wel herkent en er wel signalen worden doorgegeven van verzadiging en voldaanheid.

Vroeger was ik verslaafd aan brood en geraffineerde koolhydraten. Nu heb ik geen enkele moeite om te kiezen voor ‘natuurlijke voeding’. Niet omdat ik meer wilskracht heb, maar gewoon omdat mijn lichaam niet meer verlangt naar die geraffineerde voedingsmiddelen.

Wil je slagen in het verwerven van een gezonder eetpatroon, dan zijn er volgens mij twee voorwaarden:
  • dat het eten lekker is
  • dat je altijd voldaan van tafel gaat.” 

De boeken van Pascale Naessens bestel je hier

De Pure Keuken zie je zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur op 24Kitchen.