Nieuws

Kook samen met Angélique in haar Smaakatelier

Nederland telt slechts twee vrouwelijke Meesterkoks, Angélique Schmeinck is er daar een van. Haar eigen Smaakatelier is eerder dit jaar geopend, hier kun je Menu carte blanche dineren (‘restaurant’ zonder menukaart) of deelnemen aan een Smaakexpeditie of workshops.

Workshops met Angélique

Ben je een actieve kookliefhebber of amateurkok en klaar met het herhalen van bestaande recepten? Ben jij toe aan die persoonlijke twist, misschien zelfs zonder je ook maar aan één recept te houden? Ga dan op culinaire safari met ingrediënten en jouw eigen inspiratie als vertrekpunt. Angélique neemt je stap voor mee op avontuur, naar nieuwe smaken en een andere manier van kijken naar koken in haar Masterclass Freestyle Cooking. Of schuif aan bij het Aspergecollege of het Sauscollege.

Data

College

23-04

Aspergecollege

21-05

Sauscollege

28-05

Masterclass Freestyle Cooking

Schrijf je direct in voor de workshops

Menu carte blanche
In een prachtig herenhuis in hartje Velp biedt Angélique met haar Smaakatelier een combinatie van een atelier, keuken en galerie voor culinaire fotografie. Het Smaakatelier is een intiem ‘restaurant ‘ zonder menukaart. Het enige dat je zeker weet is dat je eet en drinkt op sterrenniveau en dat je een onvergetelijke ervaring opdoet.

Laat smaak je leidraad zijn en ga mee op expeditie in het Smaakatelier. Het zal je leven als fijnproever, als creatieve geest en als culinaire smaakmaker voor altijd verrijken!

Meer informatie vind je hier