Nieuws

Kook grenzeloos voor de liefde!

Een bos rozen, een strandwandeling of mooi sieraad zijn een prima manier om je liefde te uiten, maar het kan nog veel leuker en persoonlijker voor Valentijsdag!

Wat dacht je van spannende noga, origineel koekje, roze sorbet of met oranjebloesemsiroop doordrenkte tulband? De chefs van Grenzeloos Koken delen met alle liefde de recepten van hun eigen zoete verleidingen, zodat jij jouw Valentijn kan verwennen met bijzondere traktaties.

Dinsdag 12 februari maakt Danny een hele bijzondere lolly: exotisch, spicy op zijn Indiaas met een verrassende combinatie van chocolade en tandooripopcorn. Andrea bereidt woensdag 13 februari een hartverwarmende, witte brownie, een tongstrelende sorbet en ‘zoete kusjes’ waar je hart van overslaat. En donderdag 14 februari verleiden Nadia en Merijn met vijgen en oranjebloesem en prikkelen de zintuigen met weldadige smaakcombinaties.

Kortom, kijk om 19.30 uur naar Grenzeloos Koken voor deze inspirerende en romantische verrassingen. Probeer ze uit en geniet er van!