Nieuws

Kom op TV met jouw selfie!

24Kitchen is dagelijks bij jou thuis, via televisie of misschien via de recepten op de website of de app, maar nu is het tijd om een kijkje in jouw keuken te nemen! Stuur een foto van jouw keukentafereel in, maak kans op leuke prijzen en wellicht komt jouw selfie op tv!

Selfie?
Een selfie is een foto die je van jezelf genomen hebt. Dat kan overal zijn, maar wij zijn natuurlijk vooral nieuwsgierig naar jouw keukentaferelen. Ziet jouw aanrecht eruit als een slagveld na het maken van een ontbijtje of ben jij een meesterpatissier in de dop? Kook jij het liefste alleen, met vriendinnen of misschien met een hele kookclub? Snoep jij al van je zelfgemaakte deeg voor het de oven in gaat of presenteer jij alle borden perfect opgemaakt? Laat het zien door jouw keuken-selfie in te sturen!

Winnen!
Onder de inzendingen verloten wij elke week goedgevulde, unieke 24Kitchen-pakketten, met daarin onder andere een schort en snijplank die nergens anders verkrijgbaar zijn. Maar het allerleukste is natuurlijk: kom op televisie! De selfies worden regelmatig tussen de programma’s door getoond op 24Kitchen. Bovendien worden een aantal foto’s wekelijks online gezet op de 24Kitchen-Facebookpagina.

Helaas, deze actie is afgelopen.

Spelregels:
  • Je kunt meedoen van 10 juli t/m 31 augustus 2014.
  • Er worden vijf 24Kitchen prijspakketten weggegeven. De winnaars ontvangen per e-mail bericht en worden op Facebook bekend gemaakt.
  • Over het uitzendmoment van foto’s die op televisie komen wordt geen uitspraak gedaan.
  • De foto die je instuurt kan op alle 24Kitchen-kanalen (televisie en online) gebruikt worden.