Nieuws

Hidde de Brabander in nieuw programma De Brabander Bakt

Vanaf 3 oktober zie je een gloednieuw programma op 24Kitchen: De Brabander Bakt met patissier Hidde de Brabander. Bakken is helemaal van deze tijd en dat laat Hidde zien in zijn keuken. Stap voor stap neemt hij de kijker aan de hand en laat hij zien hoe je met een klassieke basistechniek een indrukwekkend eindresultaat kan behalen.

“Mijn nieuwe programma bij 24Kitchen is bedoeld voor iedereen die een stap verder wil als thuispatissier, zoals de bereiding van nougat, meringue, soezen, karamel, brioche en pudding. In elke aflevering ga ik aan de slag met een nieuwe guilty pleasure en maak ik hoogwaardige patisserie toegankelijk”, vertelt Hidde.

Veelzijdige en gepassioneerde patissier
Hidde de Brabander is de man achter de oprichting van patisserielabel ‘Dreams of Magnolia’. Door zijn brede opleiding in zowel banketbakkerij als in de hoogste gradatie restaurants heeft hij een unieke mix gecreëerd om de patisserie die ‘Dreams of Magnolia’ maakt in geheel eigen stijl neer te zetten. Naast het productieproces en eigen innovatie houdt Hidde zich bezig met productontwikkelingen voor verschillende andere bedrijven en geeft hij les op scholen in Nederland en België. Ook spreekt of demonstreert hij voor groepen mensen over zijn patisserie, inspiratie en creativiteit. Onlangs schreef hij het boek ‘Patisserie’, waarin hij al zijn vakkennis deelt en uitleg geeft over 21 basisbereidingen binnen de patisserie. Op tv was Hidde al te zien als een van de presentatoren van ‘Bake My Day’ op Net5. Daarnaast was hij recentelijk te zien als een van de Hollandse Bakkers in de gelijknamige serie op 24Kitchen.

De Brabander Bakt zie je vanaf 3 oktober om 18.30 uur op 24Kitchen