Nieuws

Heel veel nieuwe programma’s op 24Kitchen

De zomervakantie is voorbij. Langzaamaan keren we allemaal terug uit al dan niet zonnige oorden en gaan we weer aan het werk, naar school of aan de studie. En hoewel de meningen verdeeld zullen zijn over of dat een fijn vooruitzicht is of niet, wat 24Kitchen betreft kunnen we in ieder geval onze lol op! Vanaf september geniet je namelijk van frisse en vlotte nieuwe programma’s.
Kids zullen goed vertegenwoordigd zijn, zowel in de bakkerij van Rudolph als in de keuken van nieuw, jong 24Kitchen-gezicht Hugo Kennis, Jamie en Jimmy gaan weer weer samen aan de slag en Italiaanse ‘smaakartiesten’ vergroten onze kennis van koffie. Dat en veel meer in het nieuwe seizoen op 24Kitchen. Veel kijk- en kookplezier!

 

Smaakpupillen

Waarom koken eigenlijk zo weinig kinderen in Nederland? Dat zouden er meer moeten worden! Nieuw gezicht bij 24Kitchen Hugo Kennis wil dat kinderen minstens één keer in de week de keuken van hun ouders overnemen. In Smaakpupillen leert hij kinderen van acht tot twaalf jaar oud om gerechten te maken die hun ouders om de een of andere reden nooit op tafel zetten. Van Nigeriaanse ‘mafé met fufu’ tot glutenvrije ravioli, de wens van de kinderen is Hugo’s bevel. En dat levert smakelijke én vermakelijke televisie op!

Rudolph’s Little Bakery

Rudolph vindt samen bakken leuker dan alleen. Daarom nodigt hij altijd allerlei mensen uit in zijn bakkerij. En nu zijn de kids aan de beurt! Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar vooral ook om het plezier van het maken. Af en toe mag er lekker gesnoept worden en daar doe je kinderen natuurlijk een enorm plezier mee…

Artisti del Gusto

De ongekende populariteit van koffie zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich erin willen verdiepen. Illy’s Artisti del Gusto laten ons zien dat koffie meer is dan alleen een druk op de knop van je espressoapparaat of doorloopmachine. In deze tiendelige serie leren we alles over de kunst van het koffiezetten en de cultuur daarachter.

Jamie & Jimmy’s Food Fight Club

In nieuwe afleveringen van Jamie & Jimmy’s Food Fight Club voorzien de twee jeugdvrienden ons van de heerlijkste recepten voor het weekend. Dingen die je thuis niet zo snel zou proberen zoals kebab in een gehalveerde metalen ton, maar ook beter uitvoerbare recepten die je vrienden en familie versteld zullen doen staan komen langs. Allerlei beroemdheden, zoals Usain Bolt en Sienna Miller passeren de revue en proeven hoe lekker de jongens kunnen koken.

Terug van weggeweest

Naast al die splinternieuwe programma’s kan je ook inhalen wat je eerder gemist hebt, of gewoon nóg eens genieten van ‘klassiekers’:

In Search of Perfection

In In Search of Perfection gaat Heston Blumenthal, chef/eigenaar van voormalig beste restaurant ter wereld The Fat Duck, ver om het perfecte gerecht te bereiden. Zelfs wetenschappelijke experimenten gaat hij niet uit de weg en als kijker hebben wij het voorrecht om met hem mee te kijken

Fast, Fresh, Simple

Ook geniet je weer van Australische superster Donna Hay in Fast, Fresh, Simple, waarin ze je tips en trucs laat zien die erg goed van pas kunnen komen in jouw keuken

Maar ook…

Daarnaast komt onze Jamie ook weer veel voorbij met de gevarieerde programma’s Jamie at Home, zijn eigen Food Revolution en Jamie’s great Britain, is Annabel Langbein terug van weggeweest met The Free Range Cook en zien we Valentine Warner weer in zijn rol als visser in Hook it, Cook it.