Nieuws

Geef een kerstpakket weg!

Deze actie is afgelopen

Kerst is de tijd van geven. Veel mensen verwennen hun gezin, familie of vrienden met mooie pakjes onder de boom. Wellicht wil jij ook wel iemand verblijden met een welverdiend cadeau.

Ken jij iemand die echt een kerstpakket verdient? Iemand die altijd alles voor een ander over heeft, maar zelf ook wel eens verwend mag worden? Iemand die er deze kerst minder warm bij zit dan hij of zij verdient? Of iemand die om een andere reden wel een in het zonnetje mag worden gezet: je nieuwe collega, je broer die altijd voor je klaar staat, je vriendin die net een moeilijke periode achter de rug heeft, je vrouw omdat ze altijd heerlijk voor je kookt of je oma die nog zo vrolijk in het leven staat.

24Kitchen geeft je nu de mogelijkheid om deze speciale persoon te verrassen! Wij geven drie kerstpakketten weg, vol met producten voor een heerlijke kerst.

Wat moet je doen om te zorgen dat jouw kerstengel dit pakket ontvangt? Schrijf ons een brief, gericht aan degene die volgens jou het kerstpakket dubbel en dwars verdiend heeft. Beschrijf aan diegene waarom je vindt dat hij/zij dit pakket verdiend heeft!

De drie leukste, mooiste, grappigste, liefste of stoerste verhalen belonen wij namens jou met een kerstpakket, vol heerlijke producten voor een onvergetelijke kerst. Natuurlijk wordt je brief meegestuurd met het pakket. Stuur je brief per e-mail naar prijsvraag@24kitchen.nl met als onderwerp ‘kerstpakket’. Vermeld verder in deze e-mail je eigen naam- en adresgegevens en telefoonnummer, plus de naam- en adresgegevens van degene die het pakket zal ontvangen. Insturen kan tot en met 19 december. 24Kitchen behoudt zich het recht voor de winnende brieven openbaar te maken via deze website.

Deze actie is afgelopen

Voorwaarden:

  • Om kans te maken stuur je een brief per e-mail naar prijsvraag@24kitchen.nl. Vermeld hierbij je eigen naam en telefoonnummer duidelijk, anders kunnen we de inzending niet in overweging nemen.
  • Je contactinformatie wordt alleen gebruikt om contact op te nemen wanneer je brief wordt uitgekozen. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden of op andere wijze ingezet.
  • Insturen kan van 6 december 2012 tot en met 19 december 2012.
  • Er worden drie pakketten weggegeven.
  • De winnaars gekozen door de redactie van 24Kitchen. Over deze uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De prijzen worden op 21 december 2012 uitgereikt aan de winnaars van de pakketten. De briefschrijvers worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
  • Prijswinnaars en briefschrijvers moeten bij de overhandiging van de prijs toestemming geven om gefotografeerd/ gefilmd te worden.