Nieuws

Geef een 24Kerstpakket weg!

Helaas, deze actie is afgelopen.

Kerst is de tijd van geven. Veel mensen verwennen hun gezin, familie of vrienden met mooie pakjes onder de boom. Wellicht wil jij ook wel iemand verblijden met een welverdiend cadeau.

Ken jij iemand die echt een kerstpakket verdient? Iemand die altijd alles voor een ander over heeft, maar zelf ook wel eens verwend mag worden? Iemand die er deze kerst minder warm bij zit dan hij of zij verdient?

Of iemand die om een andere reden wel een in het zonnetje mag worden gezet: je buurvrouw die vaak op je katten past, je broer die altijd voor je klaar staat, je vriendin die net een scheiding achter de rug heeft, je vrouw omdat ze altijd heerlijk voor je kookt, je kleine neefje waar je vreselijk trots op bent, je oma die nog zo vrolijk in het leven staat of je nieuwe collega met wie je het heel goed kunt vinden.

24Kitchen geeft je nu de mogelijkheid om deze speciale persoon te verrassen! Wij geven drie kerstpakketten weg, vol met producten voor een heerlijke kerst.

Wat moet je doen om te zorgen dat jouw kerstengel dit pakket ontvangt? Schrijf ons een brief, gericht aan degene die volgens jou het kerstpakket dubbel en dwars verdiend heeft. Beschrijf aan diegene waarom je vindt dat hij/zij dit pakket verdiend heeft!

De drie leukste, mooiste, grappigste, liefste of stoerste verhalen belonen wij namens jou met een 24Kerstpakket, vol heerlijke producten voor een onvergetelijke kerst. Natuurlijk wordt je brief meegestuurd met het pakket!

Stuur je brief per e-mail naar. Vermeld verder in deze e-mail je eigen naam- en adresgegevens en telefoonnummer, plus de naam- en adresgegevens van degene die het pakket zal ontvangen. Insturen kan tot en met 19 december. 24Kitchen behoudt zich het recht voor de winnende brieven openbaar te maken via deze website. 

Helaas, deze actie is afgelopen.