Nieuws

Food Truck Festival TREK in Rotterdam

Van 14 tot en met 17 mei bezochten 30.000 mensen de eerste editie van het Food Truck Festival TREK 2015 in het Vroesenpark in Rotterdam. Het grote mobiele openluchtrestaurant staat tot en met september dit jaar op verschillende plekken in de meest geliefde parken van ons land. Geniet nog even na van dit heerlijke festival.

Picknicken in het park
Heerlijke geuren stegen op uit het Vroesenpark, waar pizza’s, kokosbollen, (biologische) poffertjes, burgers, popcorn, wokgerechten, oesters, suikerspinnen, kroketten en nog veel meer vers bereid werden. De vele food trucks hadden niet alleen heerlijk eten, de trucks zelf waren ook prachtig. Zodra je eenmaal op het terrein was, had je het gevoel alsof je ging picknicken in het park. Mensen zaten verspreid op kleedjes rond de DJ, die ongeveer in het midden van het terrein fijne muziek stond te draaien.

Gemoedelijke sfeer
Mede dankzij het prachtige weer en de vrije dagen die veel mensen hadden, was het de hele dag door gezellig druk op het festival. Via Facebook en Instagram houdt de organisatie van TREK de bezoekers continu op de hoogte met prachtige sfeerfoto’s en ook met een update over de drukte (en de vraag om eventueel iets later te komen).

24Kitchen & TREK
Op het festival zie je ook 24Kitchen terug. Zo is er een grote 24Kitchen-kruidentuin, waar je jouw favoriete kruiden kunt plukken om je gerechten ter plekke op smaak te brengen. Je kunt de kruiden natuurlijk ook als 'aandenken' mee naar huis nemen en thuis gebruiken.

Wat is er nog meer te doen?
Naast heel veel food trucks is er de hele dag door live muziek van bandjes en een DJ, theater, een barbier en ander vermaak. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze zich laten schminken en tekenen. Het weekend van 22 tot en met 25 mei is de eerstvolgende editie van TREK, in het Griftpark in Utrecht. Bekijk waar het openluchtrestaurant nog meer staat later dit jaar:

Rotterdam Vroesenpark 14 t/m 17 mei 2015
Utrecht Griftpark 22 t/m 25 mei 2015
Maastricht Stadspark 29 t/m 31 mei 2015
Enschede Volkspark 5 t/m 7 juni 2015
Nijmegen Hunnerpark 26 t/m 28 juni 2015
Den Bosch Paleiskwartier 10 t/m 12 juli 2015
Amsterdam Amstelpark 17 t/m 19 juli 2015
Den Haag Westbroekpark 10 t/m 13 september 2015

Bekijk hier de after-movie van TREK in Rotterdam: