Nieuws

Fijne Valentijn: winnaars diner voor twee bij Restaurant te Pas

Via 24Kitchen maakte je afgelopen weken kans op een compleet verzorgde avond bij Restaurant te Pas in Amsterdam: het restaurant van niemand minder dan De Makkelijke Maaltijd-chef Evert! Bij te Pas wordt op hoog niveau gekookt: de gerechten zijn tongstrelend, alle producten worden zo veel mogelijk in hun waarde gelaten en er wordt rekening gehouden met het seizoen.

We kregen honderden e-mails binnen met geweldige verhalen, mooie foto’s, lieve gedichten en ontroerende filmpjes en liedjes. Uit al deze inzendingen kozen wij er drie uit van mensen die hun lief heel graag culinair willen vertroetelen, omdat zij dat echt verdiend hebben. Gefeliciteerd!

Gezellig dineren aan een prachtig gedekte tafel, kaarsjes aan en elkaar diep in de ogen aankijken… Dat zit er helaas niet in als je al een jaar bezig bent met een slopende verbouwing. In huize Ester van Rooij ziet romantisch eten er dan ook net iets anders uit (zie de foto). Wij wensen Ester en haar vriend een heerlijk, ontspannen avondje toe, en voor straks: veel geluk in jullie prachtig opgeknapte huis!

Sjoerd de Jong neemt zijn vriendin mee uit eten. Of moeten we ‘verloofde’ zeggen? Hij vroeg haar eerder ten huwelijk, maar koos het moment wat onhandig. Ze was ziek, zwak en misselijk en wist nog net een “ja” uit te brengen, maar echt ideaal was het niet. Sjoerd laat haar graag inzien dat hij echt enorm veel van haar houdt tijdens een heerlijk diner. En wie weet wordt het aanzoek nog eens dunnetjes overgedaan…

Het liefje van Corina Egges heeft het niet makkelijk sinds 24Kitchen op de buis is. Ze onderwerpt hem aan allerlei culinaire experimenten, waardoor taarten soms door de keuken heen druipen door onoplettendheid en allerlei apparatuur moet worden aangeschaft voor haar nieuwste hobby: koken en bakken! En Corina maar klagen over haar gewicht… Ze heeft dus wel wat goed te maken, alhoewel ze zelf vindt dat wij ook wel schuldig zijn aan dit probleem. Als goedmakertje een heerlijk etentje bij Restaurant te Pas, Corina!