Nieuws

Drie winnaars 24Kitchen-kerstpakketten

Net als vorig jaar, heeft 24Kitchen de mogelijkheid gegeven kerstpakketten weg te geven aan mensen die het echt verdienen. Honderden mensen reageerden met emtionele, grappige en ontzettend lieve brieven voor hun kerstengelen. Uit al deze brieven werden drie gelukkigen gekozen, die afgelopen weekend verrast werden door het team van 24Kitchen.

Als eerste werd Marije uit Schalkwijk verrast. Haar jongere zusje Lenneke schreef een prachtige brief, waaruit duidelijk wordt dat ze haar zus erg zal missen als Marije straks op kamer gaat. Dan zit Lenneke elke dag helemaal alleen met papa en mama opgescheept! Lenneke wilde haar grote zus graag bedanken voor alle wijze raad en gezelligheid. Het kerstpakket kwam goed terecht: als Marije straks op kamers is kan ze de spullen prima gebruiken!
 

Vervolgens ging de reis naar Wageningen, waar Ingrid klaarstond om samen met het team van 24Kitchen haar vriendin Marike te verrassen. Marike heeft een heel moeilijk jaar achter de rug, waarin haar moeder ziek werd en zowel zij als haar man hun baan kwijt raakten. Ingrid vond dus terecht dat Marike wel een opkikker kon gebruiken, ook al blijft ze altijd heel positief en gul naar haar omgeving. Marike is gek op koken en bakken, dus het kerstpakket viel zeker in de smaak.

De derde, bijzondere kerstengel was mevrouw Schenkel uit Amsterdam. Haar dochter Carla schreef een ontroerende brief, waaruit bleek hoe trots ze was dat haar moeder van 81 zoveel doet voor de buurt dat ze zelfs Majoor Bosshardt de Tweede wordt genoemd door haar mede-flatbewoners. Carla kon jammer genoeg niet zelf het pakket overhandigen aan haar lieve moeder. Daarom heeft ze geregeld dat haar moeder in een kookstudio vlakbij haar flat was, samen met een aantal andere bewoners. Grenzeloos Koken-chef Adrea kwam het pakket brengen en mevrouw Schenkel was er ontzettend blij mee, zoals je in het filmpje kunt zien.Namens het hele team van 24Kitchen willen wij iedereen een hele fijne, warme, smakelijke kerst wensen. Onze drie kerstengelen hebben een heerlijk pakket ontvangen, met alle benodigdheden voor een ouderwetse, zelfgemaakte erwtensoep, inclusief pan, lepel, kommen etc. Smakelijke feestdagen hoeven niet ingewikkeld te zijn, als er maar liefde in zit!