Jaimie van Heije neemt je mee naar Hokkai Kitchen in IJmuiden, het restaurant van de nummer 1 exporteur van Japanse vis. Hier eet je misschien wel de beste sushi van Nederland met vis die je bijna nergens anders op tafel krijgt. 

Je vindt Hokkai Kitchen aan de Egmondstraat 2 in IJmuiden. 

De chefs

Guillaume de Beer is mede-eigenaar en chef-kok van Restaurant BREDAGuts & Glory en Maris Piper. Dagelijks bereidt hij op hoog niveau gerechten met de allerlekkerste producten, maar wie denkt dat hij zelf alleen maar in sterrenrestaurants eet, heeft het mis. Hij is gek op streetfood en opende zelfs een dönerstand in de Foodhallen in Amsterdam.

Voor zijn foodbuddy Jaimie van Heije geldt eigenlijk precies hetzelfde: koken op hoog niveau in zijn eigen restaurant Jaimie van Heije en bij Moon in de ADAM Toren betekent geenszins dat er enkel op hoog niveau gedineerd wordt. Voor een broodje bara kan je Jaimie wakker maken, mits het wel van dat ene adresje is natuurlijk

Dit moet je proeven! is tot stand gekomen in samenwerking met AD Koken & Eten