Nieuws

Dit moet je proeven: Chinees restaurant Mei Wah in Eindhoven

Bij Chinees restaurant Mei Wah in Eindhoven worden alle vooroordelen van tafel geveegd; hier worden eeuwenoude culinaire tradities en lokale ingrediënten met elkaar gemengd tot de meest bijzondere gerechten. 

In deze aflevering van Dit moet je proeven! neemt Jaimie van Heije Guillaume de Beer mee naar één van zijn favoriete restaurants. Smullen! 

Meer weten over Mei Wah? Kijk dan op de website. 

De chefs

Guillaume de Beer is mede-eigenaar en chef-kok van Restaurant BREDA, Guts & Glory en Maris Piper. Dagelijks bereidt hij op hoog niveau gerechten met de allerlekkerste producten, maar wie denkt dat hij zelf alleen maar in sterrenrestaurants eet, heeft het mis. Hij is gek op streetfood en opende zelfs een dönerstand in de Foodhallen in Amsterdam.

Voor zijn foodbuddy Jaimie van Heije geldt eigenlijk precies hetzelfde: koken op hoog niveau in zijn eigen restaurant Jaimie van Heije en bij Moon in de ADAM Toren betekent geenszins dat er enkel op hoog niveau gedineerd wordt. Voor een broodje bara kan je Jaimie wakker maken, mits het wel van dat ene adresje is natuurlijk

Volgende week in Dit moet je proeven!

Meer weten over de lekkerste adresjes die je moét bezoeken? Kijk dan volgende week zaterdag naar een nieuwe aflevering van Dit moet je proeven! op 24Kitchen.nl: dé serie waarin topchefs Guillaume de Beer & Jaimie van Heije elkaar de lekkerste, tofste en meest bijzondere culinaire adresjes laten zien. Van de beste sushi op een verlaten industrieterrein tot waanzinnige hotdogs middenin Breda; Dit moet je proeven!

Dit moet je proeven! is tot stand gekomen in samenwerking met AD Koken & Eten