Nieuws

Dineren op grote hoogte in de CuliAir luchtballon

24Kitchen begeeft zich tussen hemel en aarde…. Onze CuliAir luchtballon is misschien wel het meest bijzondere restaurant ter wereld. Meesterkok Angélique Schmeinck is de enige die de hete lucht van een luchtballon gebruikt om hemelse gerechten te bereiden. Wil jij dit hoogtepunt meemaken? 24Kitchen-Members krijgen maar liefst 100 euro korting op dit culinaire avontuur!

Het 24Kitchen/ CuliAir arrangement 'Sunset Sensation' is een avontuurlijk vijf gangen luchtballondiner met live cooking bij zonsondergang. In het weiland waar we opstijgen, word je ontvangen met een aperitief en amuse. Ondertussen wordt de luchtballon opgebouwd, de mand ingericht als keuken en kan het avontuur naar grote hoogte stijgen. De CuliAir ballonvaart duurt circa anderhalf uur. Tijdens de ballonvaart worden de gerechten à la minute door Angélique bereid. Terug op vaste grond is het tijd voor de traditionele champagnedoop met een feestelijk dessert.

24Kitchen-Members boeken deze Sunset Sensation voor de speciale actieprijs van € 345,-. Dit tarief is alleen geldig wanneer je ingeschreven bent als Member via de website van 24Kitchen en wanneer je boekt voor 1 juli 2012 en reserveert voor 1 oktober 2012. In de CuliAir luchtballon is plaats voor 12 personen. Je beleeft de ballonvaart met nog niet bekende medepassagiers. Bij dit uitgebreide arrangement zijn de wijnen en het succesvolle kookboek 'Swingen in de Keuken' inbegrepen.

Vraag de ticket(s) aan!