Nieuws

De culinaire avonturen van Heston Blumenthal

De Britse chef Heston Blumenthal doet niet aan gewone maaltijden; volgens hem moet eten een avontuur zijn. Daarom gebruikt hij mythes, wetenschap en geschiedenis om de meest spectaculaire maaltijden te bereiden. Heston gaat nu nog verder dan we van hem gewend zijn in zijn programma Hestons Feasts (vanaf 15 maart te zien bij 24Kitchen). Hierin gebruikt hij de meest spectaculaire experimenten om mind-blowing gerechten te creëren. Gerechten die zó bijzonder zijn, dat je ze niet snel zult vergeten. 

Elke keer weer neemt Blumenthal zijn gasten in de maling door de meest bijzondere bereidingen en ingrediëntkeuzes. Krijg je een heerlijke fruitschaal voor je neus? Dan is dat fruit hoogstwaarschijnlijk allesbehalve… fruit. Het is dan ook elke keer weer spannend of zijn gerechten, zoals appeltjes gemaakt van vlees, in de smaak vallen.

Ook voor kipcurry-ijs, lolly’s gemaakt van hazelmuis en witte chocolade, kamelenburgers, zwevende desserts en ontploffende pompoen-voorgerechten draait de chef zijn hand niet om.

In zijn programma Heston’s Feasts gaat Heston elke keer weer tot het randje en daaroverheen, om zijn gasten te verbazen met zijn gerechten. En daarmee lijkt hij elke keer weer zijn doel te bereiken: eten van Heston zul je niet snel vergeten. Laat je verbazen door zijn extreme culinaire avonturen en kijk vanaf 15 maart elke werkdag om 20:00 naar Heston’s Feasts bij 24Kitchen.