Nieuws

Culinaire cadeaus voor de feestdagen

Op jouw verlanglijstje mogen culinaire cadeaus niet ontbreken: kookboeken, hulpjes voor in de keuken of een cadeaupakket met je favoriete ingrediënten. Genoeg keuze om een ander (of jezelf) blij te maken.

Keukenhakblok
Voor een keukenprins(es) is dit prachtige houtblok voor al je hak- en snijwerk perfect. Echt een cadeau waar je heel lang plezier van hebt in de keuken.

Klik hier


Sneeuwbol met glitters

Een zelfgemaakt cadeau is nog leuker om te geven, omdat je het extra persoonlijk kunt maken. In deze sneeuwbol kun je een foto toevoegen van je beste vriend(in) en jij, of een recept of mini-kerstboom erin zetten.

Bekijk hoe je dit maakt


Kookboek: Danny’s Azië
Droom weg naar Azië en ontdek de populaire keuken met Danny Jansen. Zijn voorliefde heeft hij van zijn Indische familie en dat zie je duidelijk terug aan de familierecepten en Indische invloeden in zijn eerste kookboek. Alleen al van het doorbladeren krijg je trek.

Bestel hier


Meringues
De perfecte meringue is breekbaar, bros van buiten en zacht van binnen. Spuit ze in leuke vormpjes, zoals kerstkransjes of mooie krullen. Voorzie iedere meringuekrans van een lintje en verpak ze in een mooie doos als kerstcadeau.

Zelf leren maken? Klik hier


Fondueset voor 4 personen
Leuk voor onder de boom en een cadeau dat je meteen wil gebruiken: een fondueset voor bijvoorbeeld chocoladefondue. Vergeet niet ook wat fruit of marshmallows erbij te geven.

Bestellen


Browniemix in een pot

Speciaal voor bakliefhebbers: alle ingrediënten en het bijbehorende recept voor bijvoorbeeld koekjes, brownies, cupcakes of andere zoetigheden in een leuk potje. De Finse Sara La Fountain maakt 23 december brownies in a jar, kijk om 11.30 uur naar haar gelijknamige programma. Je kunt ook de ingrediënten voor haar gemberkoekjes in een potje stoppen of de gemberkoekjes bakken en verpakken.