Dit artikel is eerder verschenen op AD Koken & Eten. Meer culinair nieuws? Kijk dan hier.

Naast een verhuizing is de enige vereiste dat je van chocolade en hazelnoten houdt en geen notenallergie hebt. Als je vervolgens door de sollicitatieprocedure heen komt, begint op 30 september een training van drie maanden begeleid door Ferrero's onderzoeksteam, Soremartec Italia. Bij de training worden je smaakpapillen verfijnd en leer je hoe je de smaakbeleving onder woorden moet brengen, meldt de Italiaanse site The Local.

Lees ook: zelf hazelnootpasta maken? Klik hier voor het recept! 

Hierna begint je vier-urige werk, verspreid over twee dagen. Vanzelfsprekend betaalt de job dan ook niet heel erg goed, maar daar staat wel een 'droombaan' tegenover. Mocht het Italiaanse leven en chocolade testen jou wel liggen dan moet je er snel bij zijn, want het bedrijf zegt dat er veel belangstelling voor de functie is. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Bron foto: Janine/Flickr