Nieuws

Binnenkort op 24Kitchen: de grootste wijnproeverij van Nederland

12 maart om 21.00 uur kun je jouw eigen proeverij thuis organiseren: Corria leert je wijn proeven! 

Organiseer zelf je wijnproeverij in 5 simpele stappen:


Wijnwijs binnen een uurWijn: dat het heerlijk is weten de meesten van ons wel, maar weet je ook waarom? In de 24Kitchen Wijnproeverij maakt wijndeskundige Corria Houthuizen je wijnwijs in een uur. Kijk 12 maart om 21.00 uur naar onze wijnproeverij op 24Kitchen.
Koop het wijnpakketSpeciaal voor de 24Kitchen Wijnproeverij heeft wijnhuis MontGras een pakket van 4 wijnen samengesteld (wit en rood, van verschillende druivenrassen). Deze 4 wijnen vormen de basis van de wijnproeverij, dus haal de wijnen in huis. Dit wijnpakket is vanaf nu te koop bij verschillende speciaalzaken
Proeverij bij je thuisJouw huiskamer dient als proeflokaal. Dus heb je het wijnpakket in huis, dan is het tijd om vrienden, familie of andere wijnliefhebbers bij jou thuis uit te nodigen. Met 24Kitchen leer je hoe je wijnen kunt proeven, wat het verschil is tussen de wijnen, hoe je smaakcombinaties kunt testen en doe je mee met bijzondere smaaktesten. 
Haal snel de boodschappen in huisProef live mee met de 24Kitchen Wijnproeverij en luister naar wat Corria vertelt over de wijnen, hoe je het beste kunt proeven en maak je thuisproeverij compleet. Haal direct de boodschappen in huis, zodat jij klaar bent om met Corria mee te proeven.
Bekijk hier waar je bij jou in de buurt het wijnpakket voor de proeverij kunt kopen