Nieuws

Binnenkort nieuwe programma’s op 24Kitchen

Vanaf eind mei komen er weer nieuwe reis-, food- en kookprogramma's op 24Kitchen. Miljuschka gaat op reis door Amerika, Danny gaat op zoek naar de culinaire geheimen van de Indonesische keuken en Angélique ontdekt Hollandse keukenmeesters.

Miljuschka’s Food Trucks
Miljuschka maakt een inspirerende culinaire reis door Amerika, op zoek naar de beste foodtrucks van New York, Austin en Los Angeles. Ze bezoekt bijzondere festivals,events en trucks met uiteenlopende gerechten. Natuurlijk neemt Miljuschka een kijkje achter de schermen en soms helpt ze mee en gooit haar eigen kookcreativiteit in de strijd.

Miljuschka’s Food Trucks zie je vanaf 29 mei elke vrijdag om 18.00 uur.


Casa Caminita
In Casa Caminita ontvangt de joviale Giovanni bekende muzikale vrienden in zijn eigen restaurant 'Trattoria Casa Caminita'. Samen halen zij herinneringen op, maken ze muziek en natuurlijk zorgen ze voor een heerlijk Italiaans gerecht dat ze bereiden.

Casa Caminita zie je vanaf 22 juni om 18.30 uur.


Hollandse Keukenmeesters
In Hollandse Keukenmeesters mag Meesterkok Angélique Schmeinck een dag meelopen in het leven van een vooraanstaande bekende chef in Nederland. Samen gaan ze op pad om het favoriete ingrediënt van de chef bij de oorsprong te halen. In de keuken van de chef maken ze samen een indrukwekkend gerecht waarvan Angélique de kijker laat zien dat het echt bereikbaar is. Iedere keukenmeester geeft zijn geheim prijs van een succesgerecht. Angélique inspireert en brengt de meesterkok bij je thuis.

Hollandse Keukenmeesters zie je vanaf 23 juni om 18.30 uur.


Zoals Alleen Oma Dat Kan
In het programma ‘Zoals alleen Oma dat kan’ gaat chef Danny Jansen op zoek naar de culinaire geheimen van oma’s die goudmijnen uit de Indonesische keuken in hun geheugen met zich meedragen. Recepten die al generaties lang worden doorgegeven maar die nooit zo lekker bereid worden dan door oma zelf! Recepten die het meer dan waard zijn om te bewaren, door te geven en nooit te vergeten. Danny bezoekt de oma's en luistert naar de familie.

Zoals Alleen Oma Dat Kan zie je vanaf 24 juni om 18.30 uur.


Cucina Moderna: Roberta’s Italië
Roberta laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pizza en pasta. Elke aflevering kookt ze lekkere inspirerende gerechten voor diverse gasten vanuit haar eigen keuken. Tijdens de aflevering laat ze de kijker zien waar ze in Rome de inspiratie vandaan haalde voor dit gerecht. Een fris modern programma over de Italiaanse keuken.

Cucina Moderna: Roberta’s Italië zie je vanaf 26 juni om 18.30 uur.