Nieuws

Bekende Nederlandse bakkers in nieuw 24Kitchen-programma

Bekende Nederlandse bakkers laten hun vaardigheden zien in het nieuwe 24Kitchen programma 'Hollandse Bakkers': vanaf zaterdag 6 februari om 19.00 uur bij 24Kitchen. 
Bakliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe programma ‘Hollandse Bakkers’. Hierin laten verschillende bakkers zien, hoe men hun favoriete lekkernijen zelf thuis in een handomdraai op tafel kunnen zetten.

Gedurende het programma maakt de kijker wekelijks kennis met één van de acht bakkers die hun  favoriete gerecht maken. 24Kitchen trekt daar een blik vol talent voor open. Zo zijn Menno de Koning en Sarena Solari, recente winnaars van Heel Holland Bakt, te zien. Maar ook professionals zoals Job van Berkel van patisserie Tout, Kees Raat van Metropolitan, Issa Niemeijer van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer en Cees Holtkamp, de beroemde patissier en schrijver van bakboeken. Danny Jansen, vast gezicht en chef van 24Kitchen, bakt al jaren achter de schermen en toont in dit programma zijn kunsten aan de kijker.  

Hidde de Brabander, die zijn sporen heeft verdiend in de banketbakkerij en gastronomie en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia: “Voor de taart die ik maak in ‘Hollandse Bakkers’ gebruik ik een nieuwe techniek die uniek is en ontwikkeld in Frankrijk. Om op deze manier mijn kennis te mogen delen is voor mij geweldig”.

Hollandse Bakkers is vanaf zaterdag 6 februari om 19.00 uur te zien op 24Kitchen. 


Afleveringen:
Menno de Koning 6 februari
Job van Berkel 13 februari
Hidde de Brabander 20 februari
Sarena Solari 27 februari
Kees Raat 5 maart
Danny Jansen 12 maart
Issa Niemeijer 19 maart
Cees Holtkamp 26 maart