Nieuws

Backstage in Lapland

Het is een vervelende baan, maar iemand moet het doen… Als chef van 24Kitchen maak je behalve heerlijke gerechten, ook nog eens wat mee. Zo kan het zomaar dat je gebeld wordt om voor een aantal kerstprogramma’s te filmen in de sneeuw. En dan moet je op reis naar het sprookjesachtige dorpje Levi in Fins Lapland, om te koken op de meest bijzondere locaties. Je snapt dat niemand dit erg vond…

Helaas kon Rudolph niet mee op reis, vanwege zijn drukke tourschema met Rudolph’s Christmas, maar de andere chefs hebben er met elkaar een geweldige tijd van gemaakt. En dat zie je terug in Winterkost en de 24Kitchen Christmas Special.Eindelijk samen
Zoals je je kunt voorstellen, zijn de meeste van de opnames van de 24Kitchen-programma’s in de studio, waar de chefs niet tegelijk aanwezig zijn. Het allerleukste aan Lapland was misschien dan ook wel dat iedereen eindelijk uitgebreid tijd met elkaar kon doorbrengen. Elkaar recepten en presentaties bekijken, tips uitwisselen, maar vooral lachen en bijpraten.Wat doe je als je even moet wachten tussen de opnames door?
Met zeven chefs tegelijk programma’s draaien, dat betekent soms ook wachten op elkaar… Helemaal niet erg het mooie winterlandschap. Sneeuwballen gooien, wandelen, heel veel muziek maken of een dutje doen… het helpt je de dag wel door!
Ook zin gekregen in sneeuw?

Een bezoek aan Lapland is een ervaring die je nooit zult vergeten. Deze bestemming is perfect voor iedereen die van avontuur, natuur en lekker eten houdt. Wil je net als de chefs van 24Kitchen verblijven in een van de meest sprookjesachtige plaatsen ter wereld? Het dorpje Levi is een aanrader. Alle activiteiten uit het programma Winterkost spelen zich hier in de buurt af. Bovendien kun je hier terecht voor vertier op de piste en zie je wellicht het noorderlicht. Kijk op de site van Levi Center Hullu Poro voor de beste accommodatie.