Nieuws

6 x Frisse Start-varianten op bekende snacks

We kennen allemaal de craving naar foute snacks, zoals hamburgers en pizza. Tijdens de Frisse Start helpen we je bij het maken van bewuste keuzes. Bekijk dus snel de lekkerste en bewuste varianten op klassieke, slechte snacks. Van een zalige zalmburger tot heerlijke dadelbonbons: er is keus genoeg!

Zalmburger

Wil je tijdens de Frisse Start graag van een lekkere hamburger genieten? Dat kan! Deze zalmburgers met spinaziepesto en avocado zijn de ideale oplossing. Zo kan jij je alsnog aan je goede voornemens houden, terwijl je geniet van een heerlijke burger!

Doperwten-fetahapjes

Een heerlijke en borrelhapje je ook klaarmaken tijdens de Frisse Start. Deze doperwten-fetahapjes lijken op een klassieke loempia en ze zijn makkelijk te maken. Dit tussendoortje is ook heel erg geschikt om aan je kids te geven.

Dadelbonbons

Ben je op zoek naar een lekker tussendoortje om op tafel te zetten tijdens de koffie of thee? Deze dadelbonbons zijn Frisse Start-proof! Het is een bewuste variant op een klassiek tussendoortje. Dus haal snel alle ingrediënten in huis en duik snel de keuken in.

Gezonde kapsalon

Bij deze gezonde kapsalon worden de frietjes niet gebakken in een frituurpan. Je bakt de aardappels voor deze bewuste variant namelijk in de oven tot ze goudbruin zijn. Het is een makkelijk gerecht en deze maaltijd staat al binnen een half uur op tafel!

Groentechips

Ook tijdens de Frisse Start mag je gerust genieten van een lekkere snack, maar doe dit dan wel met een bewuste variant. Deze groentechips van zoete aardappel, wortel en rode biet zien er feestelijk uit. Zo kan je je alsnog aan je goede voornemens houden en tegelijkertijd smullen van een lekkernij.

Gezonde crêpes suzette

Een heerlijk nagerecht mag niet ontbreken tijdens de Frisse Start. Deze gezonde crêpe suzette met mandarijn is echt hemels. Het perfecte gerecht om te serveren tijdens een etentje. Dus organiseert je binnenkort een diner? Dan sluit je de avond zeker feestelijk af met dit gerecht!