Nieuws

24Kitchen wint verkiezing beste digitale zender

Vandaag werd duidelijk dat 24Kitchen dit jaar verkozen is tot beste digitale zender van Nederland. Het grote nieuws werd bekend gemaakt tijdens een onaangekondigde inval in de studio’s van 24Kitchen in Houten, waar op dat moment opnames voor Rudolph’s Bakery bezig waren. Rudolph van Veen reageerde zeer verrast en bedankte al onze trouwe kijkers voor het stemmen op de zender.

Ook directeur en initiatiefnemer van de zender Jan Dekker is enorm trots: “Het is fantastisch om een publieksprijs te winnen, veel waardevoller dan een vakprijs. 24Kitchen werkt aan goede voorlichting en mooie programma’s over eten. Dat dat binnen een jaar door de kijkers en online bezoekers nu al zeer gewaardeerd wordt, geeft ons nog meer kracht om nog veel meer nieuwe programma’s, digitale magazines, kookboeken en recepten te ontwikkelen. Ik bedank het 24Kitchen-team, alle kijkers thuis en iedereen die ons dagelijks steunt bij de opbouw van 24Kitchen.”

De verkiezing werd voor de vijfde keer georganiseerd door televisiegids Totaal TV. 24Kitchen was één van de nieuwkomers op de nominatielijst, maar wist toch de overwinning te behalen door de massale steun van de kijkers. Wij zijn trots en dankbaar voor alle leuke reacties, ondanks dat de zender nog geen jaar in de lucht is.