Nieuws

24Kitchen wint AGF Innovatieprijs 2012

In het Zalmhuis te Rotterdam, is gisteravond bekend gemaakt dat 24Kitchen is uitgeroepen tot winnaar van de AGF Innovatieprijs 2012. Rudolph van Veen en Rob Baan namen de prijs namens 24Kitchen in ontvangst.

Cees den Hollander, voorzitter van de jury van de AGF Innovatieprijs 2012: “De vernieuwende wijze waarop dit multimedia-concept de Nederlandse samenleving aanspoort meer te doen met groenten en fruit en daarbij een waardevolle bijdrage kan leveren aan het rendement van de voedingstuinbouwketen en de gezondheid van de consument, zijn doorslaggevend geweest voor de jury.”

24Kitchen is zeer verheugd met deze prijs. Directeur Jan Dekker: "Deze prijs is ons op het lijf geschreven en motiveert ons alleen maar om door te gaan met waar 24Kitchen voor staat: eerlijke voorlichting geven over eten. We moeten veel meer stilstaan bij wat we eten, het gaat om onze gezondheid en die van onze kinderen. Aardappelen, groente en fruit zijn heel belangrijk voor een gezond dieet en bovendien lekker. 24Kitchen blijft de samenleving motiveren om gezonde, maar heerlijke maaltijden te bereiden. Onze programma's zijn er om Nederland te helpen in de keuken: of je nu helemaal niet kunt koken, of koken als hobby hebt."

24Kitchen bedankt de kijker en de adverteerders voor alle steun en support in het afgelopen jaar en zal zich in 2012 blijven inzetten voor een gezondere samenleving.