Kooktips

Win een boodschappenpakket!

Deze actie is helaas afgelopen!

Het traditionele voedingspatroon van de mens is gebaseerd op plantaardige voeding. In plaats hiervan zijn dierlijke voedingsmiddelen steeds meer centraal komen te staan in de hedendaagse westerse voedingsstijl. Dat is gek, want kiezen voor plantaardige producten is heel goed voor de gezondheid! Met een plantaardige voeding wordt bedoeld: bewust kiezen voor kleinere porties vlees en regelmatig vlees of zuivel vervangen door een plantaardig product. En behalve voor onze gezondheid, is dit ook nog eens beter voor het milieu!

Win een boodschappenpakket
Alle producten van Alpro zijn 100% plantaardig en passen binnen een gezond en veelzijdig eetpatroon. Bovendien maak je met Alpro de lekkerste gerechten! Wil jij dit wel eens proberen? Wil jij gezonder leven en meewerken aan een schonere en meer duurzame planeet? Wij mogen drie Alpro-pakketten ter waarde van 50 euro weggeven! Met dit pakket maak jij direct een start met een nieuw, plantaardig voedingspatroon!

Wat moet je doen om kans te maken?
Om kans te maken hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden. Stuur je antwoord via het contactformulier naar ons op. Vermeld hierbij duidelijk je naam, adres en het goede antwoord.

Is een plantaardig voedingspatroon altijd vegetarisch?
A. Ja, want je eet alleen maar planten.
B. Nee, plantaardig betekent juist dat je alleen maar vlees eet van dieren die vrij konden rondlopen en gras te eten kregen.
C. Nee, maar je kiest wel bewust voor kleine porties vlees en vervangt regelmatig vlees en zuivel door plantaardige producten op basis van bijvoorbeeld soja.

Wat is soja precies?
De sojaboon is een peulvrucht, net als linzen, bruine bonen en erwten. Sojabonen zitten vol met eiwitten, onverzadigde vetten, vezels, vitamines en mineralen. De sojaproducten van Alpro zijn bereid op basis van deze voedzame bonen. Daarnaast zijn aan de meeste producten vitamine B2, vitamine B12, vitamine D en calcium toegevoegd, zodat ze een goed alternatief zijn voor melk en melkproducten. De producten van Alpro zijn 100% plantaardig en zijn van nature lactosevrij.

Alle voordelen van soja-producten op een rijtje:

 • 100% plantaardig;
 • Van nature arm aan verzadigd vet;
 • Voedzaam en rijk aan hoogwaardige eiwitten. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van de spieren en botten;
 • Duurzaam geteelde sojabonen: er worden geen regenwouden gekapt voor de soja van Alpro en de boeren krijgen een eerlijke beloning;
 • Geen kunstmatige zoet- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen;
 • Van nature lactosevrij, bevat geen koemelk.


Voorwaarden om kans te maken:

 • Om kans te maken moet je het goede antwoord sturen via het contactformulier van 24Kitchen. Je moet je naam en adres hier duidelijk bij vermelden. Kies als categorie 'prijsvraag Alpro'.
 • Meedoen kan van 10 augustus 2012 tot en met 16 augustus 2012.
 • Je naam en adres worden alleen gebruikt om de prijzen te kunnen verzenden. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden of op andere wijze ingezet.
 • Er worden drie pakketten weggegeven. Waarde per stuk: € 50,00 (exclusief BTW).
 • De winnaars worden op basis van loting gekozen, nadat er gefilterd is op het juiste antwoord.
 • De winnaars worden op 17 augustus 2012 bekend gemaakt in de nieuwsbrief van 24Kitchen.
 • De prijzen worden na de bekendmaking verstuurd. 24Kitchen draagt geen enkele verantwoording voor de verzending van de prijzen.