Kooktips

Nieuw versproduct Crazy Pea verkrijgbaar

In de maanden september en oktober heeft 24Kitchen aandacht besteed aan een heerlijk nieuw versproduct: Crazy Pea. Deze knapperige jonge stengels hebben de smaak van erwten met een zoete, nootachtige nasmaak. In de Verstip zijn er verschillende gerechten mee gemaakt en daarnaast is er een ludieke online actie voor dit product gevoerd.

Waarom?
Nieuwe producten komen namelijk niet zomaar in de winkels terecht. Er moet vraag naar zijn. Met een Facebook-pagina voor Crazy Pea hebben we aangetoond dat duizenden mensen echt wel willen proeven en met dit product willen gaan koken. En dat heeft resultaat gehad: inmiddels is Crazy Pea te koop bij verschillende supermarkten en groentemannen door heel Nederland.

Bedankt!
Wij zijn erg blij met alle ‘likes’ die de actie heeft opgeleverd op Facebook. Daarvoor bedanken wij alle 24Kitchen-kijkers! Het resultaat is fantastisch: nu kan iedereen aan de slag met deze lekkere en veelzijdige groente.

Ga jij aan de slag met Crazy Pea? Kijk hier voor recepten en stuur een foto van jouw gerecht op via de Discover Fresh Facebookpagina.

Verkooppunten
Vanaf heden is Crazy Pea verkrijgbaar bij:
- Plus supermarkten
- Marqt
- Jumbo Foodmarkt Breda
- Verschillende groentemannen (klik hier voor een overzicht )

Nog niet bij jou in de buurt verkrijgbaar? Laat het Discover Fresh weten via Facebook.