Kooktips

Nieuw festival naast Food Truck Festival TREK: Festival DORST

Deze zomer krijgt Food Truck Festival TREK een zusje: Festival DORST. Dit nieuwe festival tovert stadsparken tot een groot wijn- en speciaal bier-proeflokaal in de buitenlucht. Op festival DORST kunnen bezoekers ruim 70 verschillende wijnen en meer dan 70 speciaal bieren van over de hele wereld proeven.

Food trucks zijn natuurlijk ook aanwezig op dit festival, want wijn- en bier-spijscombinaties horen erbij. Tijdens het festival kun je verder genieten van live muziek, dj’s van toen en entertainment. De stadsparken van Den Haag, ’s Hertogenbosch en Utrecht staan dit jaar op de agenda.

Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK en Festival Dorst: “Tijdens Food Truck Festival TREK hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival DORST willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Meer informatie en tickets vind je op de website van Festival DORST.