Kooktips

Het perfecte Moederdagcadeau

advertorial
Wat geef jij dit jaar als Moederdaggeschenk? Het moet natuurlijk iets persoonlijks zijn, maar ook smaakvol en speciaal. Want je moeder verdient het beste van het beste.

Wij hebben een hele goede suggestie voor je: een geschenkdoos vol exotisch fruit, voorzien van je eigen foto en tekst. Deze verrassing is smakelijk en verrassend, maar ook gezond: precies wat je je moeder gunt. Het is mogelijk om het cadeau te personaliseren: voeg bijvoorbeeld een lieve tekst en leuke foto van jullie samen toe.

De exotische vruchten zijn van Nature’s Pride: een bedrijf dat exotisch fruit op verantwoorde manier op de markt brengt. Dat klinkt misschien wat vaag, maar heel concreet levert dat vele voordelen op:
  • De vruchten worden op het juiste moment geoogst, waardoor ze perfect rijp zijn. Geen harde avocado’s of onrijpe mango’s meer! De vruchten hebben maximale smaak, omdat ze lang aan de boom hebben kunnen rijpen: dat levert meer smaak op dan narijpen op de fruitschaal.
  • Verschillende producten van Nature’s Pride zijn sociaal gecertificeerd: dat betekent dat de werknemers onder goede omstandigheden werken en een eerlijk loon verdienen. Dat lijkt normaal, maar helaas is dat in exotische landen niet altijd het geval. 
  • Nature’s Pride spaart een gedeelte van de opbrengst van elke verkochte mango voor de telers, zodat sociale projecten kunnen worden opgestart. Als je een EAT ME mango koopt, help je mee bijvoorbeeld mee om een crèche in Peru te bouwen, zodat moeders met jonge kinderen kunnen werken en zo kans krijgen op een betere toekomst.
  • Het assortiment is enorm: van eetrijpe mango’s en avocado’s tot kumquat, papaja en granadilla. Ook de minder alledaagse groente- en fruitsoorten worden door Nature’s Pride geleverd.
Gezond, lekker, persoonlijk en ook nog eens sociaal verantwoord: wedden dat je moeder onder de indruk is? Je kunt de exotische fruitmand bestellen via de website van Nature’s Pride.