Kooktips

Help Jamie Oliver een wereldwijde verandering te maken

Elk jaar organiseert Jamie Oliver een wereldwijd evenement: Food Revolution Day. Dit jaar zal deze plaatsvinden op 15 mei, ook in Nederland. In aanloop naar deze dag is Jamie Oliver een internationale petitie begonnen, om deze reden:
Hi allemaal, Jamie hier,
Ik heb jullie hulp dringend nodig om een echt verschil te kunnen maken. We hebben op dit moment te maken met een wereldwijde obesitas-epidemie, met 42 miljoen kinderen jonger dan bij jaar die overgewicht hebben of obees zijn. Kort gezegd: de volgende generatie zal minder oud worden dan hun ouders als we niks doen aan deze alarmerende situatie.
Daarom vraag ik je twee simpele dingen te doen: geef je handtekening en steun de petitie voor verplicht voedingsonderwijs op scholen over de hele wereld, en als tweede: deel jouw steun via je eigen sociale netwerk.
Het is belangrijk dat we de toekomstige generaties de kennis en vaardigheden meegeven om een gelukkig, gezond en productief leven te kunnen leiden. Ik geloof er heilig in dat dit het recht van ieder kind is, ik hoop dat je dat met me eens bent. 
Als jij me kunt helpen om miljoenen handtekeningen te verzamelen, kunnen we een krachtige statement maken richting alle G20 overheden om actie te ondernemen. Voedingsonderwijs kan het verschil maken voor de levens van de volgende generaties, dus help alsjeblieft mee. 
Teken de petitie, deel dit statement en laten we samen de overheid inspireren de juiste keuzes te maken.
Veel liefs, 
Jamie Oliver
Wil jij de petitie tekenen en Jamie Oliver helpen een vuist te maken? Laat je naam en e-mailadres dan achter via deze website