Kooktips

Alle kanten op met kalfsvlees

Kalfsvlees kun je als verschillende delen kopen en eten, allemaal met een grote overeenkomst: kalfsvlees is verfijnd van smaak en heerlijk mals. De bekende kalfsoester en rib-eye ken je waarschijnlijk, maar heb je al eens zwezerik, wang of lever geprobeerd? Qua bereidingen kun je alle kanten op: van bouillon tot pasteitje; van een salade naar een luxe duo-presentatie; en van een traditionele stoof tot een eigentijdse gevulde rollade. Bekijk hieronder het scala aan mogelijkheden waar wij meteen aan denken, of bekijk hier alle recepten met kalfsvlees.


Krokante kalfszwezerik met puree van knolselderij en mosterdvinaigrette

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing

Kalfspasteitjes

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
Gebakken kalfsribeye met bearnaisesaus

Gebakken kalfslever met gefrituurde uienringen en carré aardappels

Kalfsbouillon met kervel en truffelolie
Gestoofde kalfswang met bietenvariatie

Schnitzel possenhofen

Duo van kalf met shiitakejus
Traditionele kalfsblanquette