Boeken

Suikerbewust leven

De tijd dat eten nog herkenbaar was als eten is niet eens zo heel lang geleden. En nog vind je in de supermarkt en in speciaalzaken fijne ingrediënten die goed smaken. Food- en lifestylecoach Carola van Bemmelen ging op zoek naar pure ingrediënten, zonder suiker. Terug naar de basis, op een manier die helemaal past bij de huidige tijd.

100% Suikervrij is een positief kookboek met uitleg en tips over hoe je van een zogenoemde ‘suikerverslaving’ de stap naar suikervrij en van suikervrij naar suikerbewust zet.

Het boek is overzichtelijk ingedeeld om eerst meer te weten te komen over suiker en waarom je een suikerverslaving op kan bouwen, een sugarchallenge in 3 fases, zodat jij naar een suikerbewuste levensstijl kunt toewerken en bloedsuikerspiegelmanagement, waarin je tips krijgt om jouw bloedsuikerspiegel gezond te voeden.

Als je begrijpt wat suiker met je lichaam doet en hoe je suikerbewust kunt leven, is het tijd om te koken. Er staan genoeg recepten in voor het ontbijt (zoals ontbijtkoek, overnight oats en avocado-sinaasappelsmoothie), lunches, avondeten (pizza, groentecurry, stamppot en meer), desserts (tiramisu, yoghurtshake, fruitsoep, apple crumble en chocolade!) en snacks. Puur genieten en genieten van puur, daar draait het om in dit boek.

Bestel het boek hier.