Boeken

Rudolph's Hartige Cupcakes

Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen neemt je in zijn programma Rudolph’s Bakery mee in de wereld van heerlijke zoet- en hartigheden. Van toetjes tot taarten en van quiches tot kaasbroodjes. Een van zijn specialiteiten zijn de wereldberoemde cupcakes. Iedereen kent de zoete variant, maar Rudolph laat deze lekkernijen eens van een geheel andere kant zien in zijn nieuwe boek Rudolph’s Hartige Cupcakes.

Warme Bolognaise, Tuna Melt, Indian Broccoli, Belle Lorraine: alles is mogelijk! Met handige tips en trucs wordt cupcakes bakken voor iedereen een plezier. Het boek bevat basisrecepten en heel veel suggesties waardoor je de cupcakes precies naar je eigen smaak kunt maken. Door de handige tips die Rudolph door het hele boek heen geeft maak je in handomdraai prachtige cupcakes voor je hele familie en vrienden.

Naast de heerlijke hartige recepten geeft Rudolph je ook een kijkje achter de schermen hoe het boek tot stand is gekomen. Met prachtige foto’s, kleuren en teksten zet Rudolph wederom een mooi kookboek neer. Was je al fan van Rudolph’s Bakery? Dan is dit boek zeker de moeite waard!

Wil je het boek direct bestellen? Klik dan hier.