Boeken

Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen

Eind 2015 kwam het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan uit, naar de gelijknamige 24Kitchen-serie. Daarin kookte Danny Jansen samen met Indische oma’s hun favoriete familierecepten, zodat deze culinaire schatten nooit verloren kunnen gaan. Door de mooie recepten te bundelen in dit prachtig vormgegeven boek, vol bijzondere fotografie van de oma’s en de gerechten, zal dit ook nooit gebeuren.

Bij de boekpresentatie was een groot deel van de oma’s aanwezig, om trots de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Natuurlijk werden er direct tips uitgewisseld over de beste manier om nasi goreng te maken of rijsttafels warm te serveren (“even een bord opwarmen in de magnetron kan altijd!”).

Danny: “Van de oma’s heb ik geleerd dat de belangrijkste ingrediënten gevoel en liefde zijn. Die zijn dan ook volop aanwezig in dit boek.”

Het boek is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de keuken van Indonesië. Gevorderde kook-skills zijn niet nodig, een beetje geduld wel, net als een tripje naar de toko voor een aantal producten die je wilt ontdekken.

Bestel het boek direct