Boeken

Nieuw 24Kitchen boek: Frisse Start

Ook als je bewust eet, kun je genieten van heerlijk eten. Met het boek Frisse Start laat 24Kitchen zien hoe je blijvend je voedingspatroon optimaliseert. Het staat vol recepten voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner, handige weekmenu’s en ontzettend veel tips op het gebied van ontspanning, beweging en gezondheid. Het boek Frisse Start is een handige hulp voor mensen die bewust willen leven, lekker willen eten, maar niet zich willen laten verleiden door hippe diëten en super foods.

Weekmenu’s en diners in het weekend
In dit boek staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren. We hebben makkelijk te maken weekmenu's en wat uitgebreidere weekendmenu's voor je samengesteld. En er zijn hoofdstukken met ontbijtrecepten, recepten voor de lunch, tussendoortjes en drankjes. Zo eet je onbewust juist heel bewust en houd je energie over om lekker fit de week door te komen. Ook vertellen 24Kitchen-chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier over de keuzes die zij maken over voeding, beweging en ontspanning.


Handige boodschappenlijstjes
Begin jij je jaar goed en ga je de weekmenu’s volgen die in het boek staan? Wij hebben alle boodschappen per weekmenu voor je op een rijtje gezet. Uitprinten en meenemen naar de supermarkt! Zo hoef je geen tijd te verdoen aan ingewikkelde schema’s en lijsten. De ingredienten zijn op basis van vier personen.