Boeken

Leer de basics van Donna Hay

Fantastisch, al die mooie kookboeken op de plank, maar het is fijn om één kookboek te hebben waar je alle basisprincipes van het koken kunt raadplegen. De Australische kok Donna Hay denkt er precies zo over. Haar nieuwste boek is een alles-in-één-kookgids voor beginnende koks en ervaren keukenprinsen en –prinsessen.
 

Donna Hay, de basics beslaat het hele kookrepertoire: van klassieke braadstukken en andere hoofdgerechten tot basissauzen, zoete lekkernijen en desserts. Stap-voor-stap leer jij de basisprincipes van het koken, waardoor jij een nog betere kok wordt. Frittata’s, tomatensaus voor pasta, terrines, soezen, soufflés en panna cotta: deze gerechten kunnen niet meer mislukken!

Bestel het boek direct

In haar programma Fast, Fresh & Simple laat Donna Hay haar kookfilosofie zien. Ze maakt onder andere klassiekers met een twist, barbecueburgers, geitenkaassoufflé en uienquiche.