Boeken

Groen op je bord

Wel of geen vlees, wel of geen pasta, brood en rijst, wel of niet biologisch: elke dag maken we voor elk product dat we eten keuzes. Welke keuze je maakt, is volgens velen niet belangrijk, zolang je maar gelukkig bent met je keuzes.

Het boek The Green Kitchen, geschreven door David en Luise, kan helpen om keuzes te maken om in het alledaags leven altijd te genieten van goed voedsel. Met wat eenvoudige tips vul jij jouw koelkast en voorraadkast met een gevarieerde en groene inhoud, waar je elke dag smakelijke gerechten mee kunt maken.

Voordat de mooie recepten aan bod komen, lees je over de voorraad van de schrijvers, die onder andere uit soorten boter, azijn en olie, noten en zaden, natuurlijke zoetstoffen, meel en granen, melk en room bestaat. De recepten zien er prachtig uit en zijn kleurrijke groentefeestjes met leuke namen, zoals de biet bourguignon, kiemenceviche en sushi-explosie met wasabiyoghurt. Er staan recepten in met meel, brood of pasta, maar ook verrassende gerechten zonder deze ingrediënten, zoals de kruidige pistachefalafel gewikkeld in een blaadje kool. Dit boek is een mooie inspiratiebron voor vegetariërs of voor mensen die gewoon willen genieten van heel veel groente.

Bestel het boek hier.