Boeken

Eerste hulp in de keuken

Andy McDonald en First Aid Kitchen ken je al van het gelijknamige programma op 24Kitchen. Daarin gaat Andy bij mensen thuis kijken hoe ze een bepaald gerecht maken. Hij ziet daar dat mensen snel naar pakjes en zakjes grijpen, omdat die een soort houvast bieden tijdens het koken. Toch kan je in dezelfde tijd ook de verse (lees: lekkere) versie van het gerecht maken. Daarom heeft Andy nu ook een First Aid Kitchen-boek gemaakt, zodat hij jouw houvast in de keuken kan zijn. 

En houvast bieden is precies wat dit boek doet. De beginnende thuiskok legt met First Aid Kitchen de basis voor een glansrijke carrière als chef de cuisine van zijn of haar eigen huishouden. Van ‘Waarin moet ik bakken: olie of boter?’ tot ‘Mijn vegetarische vriendin eet geen pudding. Waarom niet?’: er is haast geen vraag te bedenken die niet in het boek beantwoord wordt. 

Begin jij pas net in de keuken en verloopt het allemaal nog een beetje stroef? Wil je hier verandering in brengen door verse producten te gebruiken, maar weet je niet zo goed hoe en waar je moet beginnen? Dan biedt First Aid Kitchen vast en zeker uitkomst. Ook als je al een prima thuiskok bent, maar je gewoon je kennis over producten, bereidingswijzen, trucjes in de keuken enzovoorts wilt uitbreiden, dan is het zeker niet verkeerd om dit boek in je kast te hebben staan. Natuurlijk gaat al deze nuttige informatie vergezeld van een aantal leuke recepten, zodat je meteen lekker aan de slag kan.

Bestel het boek hier