Boeken

De Zilveren Lepel Pasta

De Zilveren Lepel is een boek dat in Italië al meer dan 60 jaar wordt verkocht en van generatie op generatie wordt doorgegeven. De makers van dit standaardwerk hebben nu een nieuw boek gemaakt, dat puur en alleen over pasta gaat: ‘Il Cucchiaio d’Argento – Pasta’ oftewel De Zilveren Lepel – Pasta.

"De gast wacht op de pasta, de pasta niet op de gast", aldus Roberto Payer, directeur van het Hilton Amsterdam in het voorwoord. En als je de recepten bekijkt die in De Zilveren Lepel staan begrijp je maar al te goed waarom. Pasta in allerlei vormen en kleuren, van verschillende ingrediënten en met de lekkerste sauzen bereid versiert de pagina’s van het 335 pagina’s tellende boek. De grote geheimen van het maken van pasta worden onthuld in deze must have voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken.

Pasta is nog niet zo heel lang ingeburgerd in Nederlandse huishoudens, maar het is inmiddels niet meer weg te denken. Als je tot in de puntjes wil weten hoe pasta gemaakt wordt, hoe je het precies al dente kookt en wat je er allemaal mee kan, dan mag De Zilveren Lepel niet in je boekenkast ontbreken.

Bestel het boek hier.