Boeken

Danny neemt je mee naar Azië

De geheimen en tradities die de Aziatische keuken herbergt, worden doorgegeven van generatie op generatie. Iedere familie heeft zijn eigen geheimen en tradities, zo ook Danny’s Indische familie. Zijn voorliefde voor de Aziatische keuken heeft hij van zijn familie en dat is duidelijk terug te zien in zijn eerste kookboek Danny’s Azië.

Om je wegwijs te maken in de Aziatische keuken, vind je voorin het boek een handig overzicht met typisch Aziatische smaakmakers en een rijst- en specerijenwijzer. Dan volgen de recepten, die verdeeld zijn in categorieën van Danny’s familiekeuken tot superburgers, hapjes tot zoete lekkernijen. Voor de recepten heeft Danny inspiratie opgedaan in Japan en Bali, waar hij nog niet zo lang geleden bijzondere ingrediënten, traditionele recepten en technieken ontdekte en uitprobeerde.

De klassieke soto ayam, Indische pasteitjes, secret saté van de Jansens, sushi, dronken bananen en zoete nasihap zijn enkele gerechten uit dit boek. Alleen bij het zien van de prachtige foto’s krijg je al trek.

Kun je niet wachten? Bestel direct het boek