Wel de abrikozen circa 15 minuten in heet water.
Pel en snipper de ui.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Snijd de champignons in vieren.
Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en ontzuur circa 2 minuten. Voeg de tomaten en de rijst toe en bak 2 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Roer het geheel goed door en laat de rijst afgedekt in circa 15 minuten gaar worden.
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de kipfilethaasjes in circa 6 minuten goudbruin en gaar.
Snijd intussen de broccoli in roosjes en kook in de pan met water in circa 3 minuten beetgaar, giet af en breng op smaak met versgemalen peper.
Snijd de abrikozen in reepjes en voeg toe aan de kipfilethaasjes. Schep de abrikozenjam erbij en warm goed door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Schep de tomatenpilav, broccoli en kipfilethaasjes met abrikozen op bord.
Meld je aan en praat mee