Aardappel-knolselderijstamppot
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil en snijd de aardappels in vieren. Schil en snijd de knolselderij in dezelfde grootte als de aardappels. Kook de aardappels en knolselderij in circa 20 minuten gaar.
- Giet af en stoom droog.
Tofink
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
- Snijd de tofu in reepjes.
- Leg 2 plakjes spek dakpansgewijs uit op het aanrecht, Verdeel de reepjes paprika en reepjes tofu over de plakjes spek en rol op. Herhaal tot het spek op is.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de tofinken in circa 8 minuten op middelmatig vuur rondom goudbruin en krokant.
Aardappel-knolselderijstamppot met spinazie
- Snijd de spinazie fijn.
- Stamp de aardappels en knolselderij fijn met een pureestamper.
- Roer de spinazie erdoor en breng op smaak met mosterd, azijn, een beetje zout en peper.
0 reacties