De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

piperade

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Verhit olie in een pan en bak de ui en knoflook 3 minuten.

15 min kooktijd
Piperade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Verhit olie in een pan en bak de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de paprika, tomaat en paprikapoeder toe en breng op smaak met zout en peper. Bak tot de paprika zacht is en roer de eieren erdoor. Verdeel de piperade over borden. Maak de rucola aan met olijfolie en serveer de plakken ham bij de piperade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker