Ossobuco alla Milanese
Knip het vet van de schenkels in met een schaar en wentel de schenkels door de bloem. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de schenkels toe en bak ze om en om circa 8 minuten op laag vuur. Blus het vlees af met witte wijn en laat de wijn helemaal verdampen. Schenk de bouillon op het vlees en laat het vlees met de deksel op de pan circa 45 minuten stoven.
Pel en snijd de knoflook fijn en pluk en hak de peterselie. Voeg de knoflook, peterselie en rasp van de citroenschil toe en stoof het vlees nog circa 5 minuten.
Spinazie
Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutolijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is. Voeg de pijnboompitten en de rozijnen toe en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de ossobuco met de spinazie en bestrooi met peper.
0 reacties