De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ossobuco alla milanese met spinaziesalade

Knip het vet van de schenkels in met een schaar en wentel de schenkels door de bloem. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de schenkels toe en bak ze om en om circa 8 minuten op laag vuur. Blus het vlees af met witte wijn en laat de wijn helemaal verdampen.

90 min kooktijd
Ossobuco alla Milanese met spinaziesalade

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Ossobuco alla Milanese
Knip het vet van de schenkels in met een schaar en wentel de schenkels door de bloem. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de schenkels toe en bak ze om en om circa 8 minuten op laag vuur. Blus het vlees af met witte wijn en laat de wijn helemaal verdampen. Schenk de bouillon op het vlees en laat het vlees met de deksel op de pan circa 45 minuten stoven.

Pel en snijd de knoflook fijn en pluk en hak de peterselie. Voeg de knoflook, peterselie en rasp van de citroenschil toe en stoof het vlees nog circa 5 minuten.

Spinazie
Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutolijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is. Voeg de pijnboompitten en de rozijnen toe en breng op smaak met zout en peper.

Serveer de ossobuco met de spinazie en bestrooi met peper.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker