De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

insalata di riso

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de rijst af en meng er een scheutje kookvocht en olijfolie door. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken in koud water en pel ze. Snijd een ei in plakjes en de andere in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.

30 min kooktijd
Insalata di Riso

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de rijst af en meng er een scheutje kookvocht en olijfolie door. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken in koud water en pel ze. Snijd een ei in plakjes en de andere in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de champignons toe en bak ze kort mee. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de worstjes in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en pluk en hak de peterselie fijn. Meng de champignons, paprika, worstjes, tomaatjes, erwten, tonijn, maïs, stukjes ei en de peterselie door de rijst. Breng op smaak met peper en balsamicoazijn. Verdeel de salade over borden en garneer met de plakjes ei.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker