De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cosmopolitan granité

De klassieke Cosmopolitan uit New York, maar dan geserveerd als heerlijke ijscocktail!

90 MIN
Cosmopolitan granité

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Breng het water met de suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Giet het suikerwater bij het cranberrysap en voeg het limoensap en de Cointreau toe. Giet alles in een platte schaal en zet het in de vriezer. Roer om de 30 minuten het mengsel door. Schep de bevroren Cosmopolitan granité in glazen en besprenkel met wodka. Garneer met frambozen.

Dit recept komt uit de aflevering over New York van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker