De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chili con pavo ovenschotel

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper.

30 MIN
Chili con pavo ovenschotel

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper.
Snijd de kalkoendij in stukjes. Voeg de kalkoen, chilipoeder, paprikapoeder en komijnpoeder toe en bak de kalkoen bruin. Voeg de tomatenpuree toe en bak 5 minuten mee.
Snijd intussen de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan de pan met kalkoen. Kook de tomaten zonder deksel op de pan circa 20 minuten mee zodat het een dikke saus wordt.
Meng voor de chili con pavo de kidneybonen door de saus en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de koriander fijn en meng door de crème fraîche. Verdeel de crème fraîche over de tortilla’s en schep de chili con pavo erin.
Rol de tortilla’s op en leg ze in een ovenschaal.
Schep er eventueel overgebleven chili con pavo over en verdeel de geraspte kaas erover.
Zet de ovenschaal in de oven tot de kaas gesmolten is.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker